Hosszabbításban dőlt el a Bük Ikervár rangadó

Mérkőzés összefoglalója.
 
 

Hosszabbításban dőlt el a Bük Ikervár rangadó

Mérkőzés összefoglalója.
 
 
 
 
 

 

Hosszabbításban dőlt el a Bük Ikervár rangadó

Mérkőzés összefoglalója.

Gyorsan szeretnél értesülni a Vasifoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Büki TK - ÖTE Ikervár FC 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Németh Z. (76.,90+2.) ill. Tóth L. (82.)
150 néző

Az első félidőben mindkét csapat hatalmas erőbedobással küzdött a mérkőzésen. Talán a bükieknek nagyobb lehetőségeik voltak a gólszerzésre, de az első félidő igazságos döntetlennel zárult. A második félidőben tovább zajlott az egyenlő erők küzdeme, majd a bükiek lassan mezőnyfölénybe kerültek, melynek meg is lett az eredménye. A 76. percben a hazaiak középső védője egy kontratámadás végén felfutott a támadással, melynek végén Czirók átadásából a kifutó kapus mellett a hálóba lőtte a labdát. /1-0/
Ezután az Ikerváriak mindent egy lapra feltéve próbálkoztak, ennek eredményeként egy felívelt szabadrúgás után a 88. percben Tóth László fejelt a büki kapuba. /1-1/
Azonban a hazai csapat az edzőjük hathatós buzdítása mellett újabb támadásokba lendült és a 92. percben egy kontra támadás végén Tóth Bence szélről ívelt beadást Németh Zoltán közelről kíméletlenül bevágta a labdát a kapuba. /2-1/ Ezúttal a szerencse is a bükiek mellé pártolt és megérdemelten legyőzték a listavezetőt a rangadón. Három meccsből a bükiek kétszer megverték az ikerváriakat, így most nagyon szorossá tették a véghajrát a bajnokságban!!

Imrő János, a Büki TK vezetőedzőjének értékelése: - Csapatom az utolsó percig hitt magában és a győzelemben, ha kis szerencsével is, de győztesen hagytuk el a pályát és így teljesen nyílttá tettük a bajnokság végét!!!

Tabella:

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.