„Több gólt várnék magamtól, de az asszisztok valamilyen szinten kárpótoltak”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa Jordán Benedek a Répcelaki SE labdarúgója lett.
 
 

„Több gólt várnék magamtól, de az asszisztok valamilyen szinten kárpótoltak”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa Jordán Benedek a Répcelaki SE labdarúgója lett.
 
 
 
 
 

 

„Több gólt várnék magamtól, de az asszisztok valamilyen szinten kárpótoltak”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa Jordán Benedek a Répcelaki SE labdarúgója lett.

Gyorsan szeretnél értesülni a Vasifoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Gratulálunk mivel megnyerted a Vasifoci.hu által szervezett, „Ki volt a 2016-2017-es szezon legjobb megye I-es játékosa?” címet. Hogyan értékeled az egész éves teljesítményed?

- Nem volt rossz, de nem is volt a legjobb, több gólt várnék magamtól, de az asszisztok valamilyen szinten kárpótoltak. Az bajnokság eleje jól indult aztán sajnos kisebb sérülések is hátráltattak és az ősz nem úgy sikerült ahogy azt terveztem/terveztük, de szerencsére a tavasz már sokkal jobb volt nekem is és a csapatnak is.

Melyik gólodra emlékszel vissza legszívesebben?

- A kupadöntőben szerzett gólom amely a vezetést jelentette.

Mi volt a legszebb és legfájóbb emléked a szezon során?

- Mindenképpen a kupadöntő volt a legszebb, ahol 2-0-ra tudtunk diadalmaskodni a Celldömölk felett, az egész csapat nagyon akarta a sikert és hálaisten sikerült is.

- A legfájóbb emlékem talán a Király elleni 1-0-ás vereség, ahol rengeteg helyzetünk volt és az első félidőben vezethettünk volna 3-4 góllal is de nem tudtuk kihasználni őket és vereséget szenvedtünk.

Voltak megkeresések más csapatoktól, esetleg tervezel csapatott váltani a nyáron?

- Voltak megkeresésen innen-onnan, de valószínűleg maradok bár kitudja mit hoz az élet.

Gondolom most jön a jól megérdemelt pihenés, tervezel nyaralást?

- Hosszú volt a szezon és elég pörgősre sikeredett a hajrá úgy hogy muszáj volt a pihenésre is időt szakítani. Egyiptomban voltunk a barátnőmmel és családjával, majd Görögországba a családommal.

- Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott nélkülük ez nem jöhetett volna össze.

2016-2017-es szezon legjobb játékosa olvasóink szavazatai alapján: Jordán Benedek (Répcelaki SE)

Összesített eredmény: 30. forduló után.

15 pont: Jordán Benedek (Répcelak)
10 pont: Nagy Ottó (Szentgotthárd)
7 pont: Niksz Tamás (Körmend)
6 pont: Laki Patrik (Kemenesalja), Dala Márk (Vép)
5 pont: Pap Zoltán (Pazó) (Uraiújfalu SE), Dugovics Gergő (Rábapaty), Illés Ádám (Vép), Gosztolya Ákos (Rábapaty)
4 pont: Piros Patrik (Rábapaty), Kovács Dominik (Vép), Markó Marcell (Vép), Horváth Ádám (Vasvár), Szolyák Tibor (Kőszeg), Balhási Imre (Rábapaty)
3 pont: Tóth Márkó (Rum), Kontics Péter (Rum), Keresztes András (Kőszeg), Balikó Benjamin (Répcelak), Ódor Bálint (Celldömölk), Máthé Dávid (Kőszeg), Szakál Márk (Kemenesalja FC, Uraiújfalu SE), Farkas Bence (Répcelak), Marti Christopher (Kőszeg), Varga Benjamin (Kőszeg), Kostyál Botond (Szentgotthárd), Molnár Csaba (Kőszeg), Böcskei Bálint (Király SZE), Döbrönte László (Kemenesalja), Bujtás Róbert (Kőszeg), Keresztényi Zénó (Kőszeg)
2 pont: Kovács Bálint (Rum), Németh Dániel (Király SZE), Molnár Zoltán (Kőszeg), Takács Máté (Nádasd), Koszokotits Róbert (Vép), Bajnok Máté (Rábapaty), Molnár Richárd (Rum), Gyurkó Benjamin (Rum), Prán Dominik (Kőszeg), Balikó Dániel (Körmend), Klauzer Ádám (Celldömölk), Bakos Dávid (Vasvár), Dévai Roland (Kőszeg), Rábapatyi KSK, Szabó Attila (Rábapaty)
1 pont: Tóth Máté (Egyházasrádóc), Mester Bálint (Király SZE), Mészáros Balázs (Egyházasrádóci SE), Molnár László (Egyházasrádóc), Vilics Bence (Egyházasrádóc), Robán Dávid (Vasvár), Bezdi Balázs (Vép), Varga Armand (Vasvár), Király László (Rábapaty), Szalai Szabolcs (Lukácsháza), Lengyel Miklós (Lukácsháza), Fenyő Miklós (Jánosháza), Schott Lukácsháza SE, Németh Péter (Lukácsháza)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.